OM OSS


Mondo Tapas är en tapas restaurang belägen på Odengatan i centrala Stockholm. Kom in till oss i en varm och stämningsfull atmosfär. Vi tar emot både stora och små sällskap och vi har även platser i baren för de som bara vill komma förbi på ett glas eller fler. 


Vi erbjuder en fantastisk kombination av tapas och smårätter med inspiration från Spanien, Latinamerika, Mexiko och Medelhavsområdet. På menyn hittar du över trettio olika tapasrätter med varma och kalla alternativ, allt i från kött, skaldjur och vegetariska tapas. Vi erbjuder även en avsmakningsmeny för större sällskap. 


Av säkerhetsskäl är vi en kontantfri restaurang.


Följ oss på sociala medier, där delar vi nyheter om allt som händer på Mondo.

UTESERVERING

Under april månad, om vädret tillåter, öppnar vi upp vår uteservering. Njut av eftermiddagssolen på vår uteservering – perfekt för en after work! Vi har även värmelampor och filtar för dem som fryser. Vi stänger uteserveringen för säsongen när vädret sviker.

Det går tyvärr inte att boka bord på vår uteservering, först till kvarn.


CHAMBRE SÉPARÉE

Vi har möjlighet att erbjuda både mindre och större sällskap att sitta lite mer avskilt. Vår lilla Chambre Séparée tar upp till 8 personer och vår stora Chambre Séparée tar upp till 38 sittande gäster. Vill du ha mer infomration om vilka möjligheter som finns, kontakta oss

BARNFAMILJER

Barnfamiljer är varmt välkomna till Mondo. Vi vill dock meddela att det med anledning av brandrisk och andra säkerhetsskäl, inte är tillåtet att ta med barnvagnar in i restaurangen. 

Under vinterhalvåret finns det möjlighet att parkera barnvagnar utanför restaurangen.


HUNDAR

Hundar är varmt välkomna, men endast på vår uteservering.